Ούτε στον εχθρό του!

SMS
08:54 | 16/11/2018

Το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων του πρώτου γύρου κάνει πιο δύσκολη τη… ζωή του ΟΦΗ.

Όντας νεοφώτιστος και μετά από πολλά χρόνια και πάλι στη Super League, ο Όμιλος ήθελε μια βατή κλήρωση στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί όλοι να παίζουν με όλους, ωστόσο είναι γεγονός πως το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου στάθηκε εξαιρετικά άτυχο στο πρόγραμμα των παιχνιδιών του.

Και δεν ήταν μόνο το ότι ξεκίνησε με δύο συνεχόμενο ματς μακριά από το Ηράκλειο. Αν ρίξει μια ματιά κάποιος στη σειρά των αγώνων της ομάδας του Παπαδόπουλου μέσα στο «Γεντί Κουλέ» στον πρώτο γύρο θα καταλάβει πως η κληρωτίδα όχι μόνο δε… χαμογέλασε, αλλά έδειξε το άσχημο  «πρόσωπο» της στους «ασπρόμαυρους».

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης (αυτά που πέρασαν), Άρης, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος (αυτά που ακολουθούν) είναι κατά σειρά τα παιχνίδια του πρώτου μισού στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Τα 6, δηλαδή, από τα 7 είναι με ομάδες, που μέχρι σήμερα βρίσκονται στην πρώτη 7άδα της γενικής κατάταξης, ενώ το ευκολότερο θεωρητικά ματς, αυτό κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να το πάρει.

Με την ίδια λογική, βέβαια, ο δεύτερος γύρος θα είναι ευνοϊκότερος, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η ποιοτική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Ο Όμιλος, όμως, καλείται έως το φινάλε του α’ γύρου να έχει την υψηλότερη δυνατή συγκομιδή και να μην μείνει αρκετά πίσω.

Γιατί όσο δεν έρχονται οι επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα, τόσο υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και η ψυχολογία της ομάδας γίνεται πιο ευάλωτη. Γι’ αυτό οι βάσεις πρέπει να μπουν από τώρα, ώστε με τις χειμωνιάτικες βελτιωτικές κινήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά για το ιστορικό σωματείο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.