Ούτε τώρα ο Εργοτέλης!

17:57 | 06/12/2019

Ο Εργοτέλης δέχτηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι γκολ, δεν ήταν απειλητικός επιθετικά και μοιραία ηττήθηκε με 0-1 από τον Λεβαδειακό

Από το πρώτο μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή. Στα 15 πρώτα λεπτά κατοχή η ομάδα του Αντωνίου είχε την κατοχή - χωρίς την μεγάλη φάση - με τον Εργοτέλη να προσπαθεί χωρίς επιτυχία στις αντεπιθέσεις. Μετά το πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα, να πιέσουν ψηλά, αλλά μάταια. Ο Λεβαδειακός με καλό Passing game είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 31' άνοιξε το γκολ με το υπέροχο τέρμα του Ιωαννίδη. Ο επιθετικός των Βοιωτών με φοβερό σλάλομ και με άψογο πλασέ κέρδισε και τον Κατσιμήτρο και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ροή του αγώνα δεν άλλαξε, κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο με τον Εργοτέλη να κρατάει μόνο το σουτ του Μπουρσέλη εκτός περιοχής το οποίο απομάκρυνε ο Μπάγιτς.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Έφορντ όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλά ''διαβασμένοι''. Η κρητική ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο, το παιχνίδι ''άνοιξε'' μετά το 55' με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν το παιχνίδι τους. Όμως, δεν μπόρεσαν να φτιάξουν μια κλασσική ευκαιρία. Ο Λεβαδειακός μετά το 60' περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με τον Εργοτέλη να μπαίνει στη θέση του οδηγού. Στην ευκαιρία του Ροβίθη στο 72' απάντησε λίγο αργότερα ο Μάντζιος με τους γηπεδούχους χωρίς να έχουν την κατοχή να δημιουργούν καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ. Ο Εργοτέλης πίεζε από τα πλάγια όμως ο Λεβαδειακός δεν αισθνόταν απειλή, αντίθετα σε δύο περιπτώσεις με Μάντζιο και Ορφανίδη στο διάστημα 75'-85' βρέθηκε κοντά στο 2-0.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη προσπάθησε ανορθόδοξα να ισοφαρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο, έκανε λίγα πράγματα επιθετικά και δεν μπόρεσε έτσι να φτάσει στην ισοφάριση. Μοιραία ήρθε το τελικό 0-1.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου) : Basic, Angoua, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης, Ιωαννίδης(92' Καστιγιόν), Μάντζιος (76' Ορφανίδης), Συμελίδης (88' Τσάπρας)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πέϊος, Μπάτζιος, Προβυδάκης (83' Μπότε), Μπούσης (64' Κοιλιάρας), Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (76' Αζίζι), Ροβίθης, Efford

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αφιέρωσε το γκολ κατά του Εργοτέλη στον Κομπότη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.