Ροή Ειδήσεων

17:00 | 20/03/2023

Δίκη Άλκη Καμπανού: Μαρτυρικός, αργός και βασανιστικός ο θάνατός του, λέει η ιατροδικαστής

Συγκλονιστική ήταν η ιατροδικαστής Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, που εξέτασε τη σορό του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, κατά την 15η μέρα της δίκης των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

16:44 | 20/03/2023

Γιάννης Καραλής για τα παράπονα του Παναθηναϊκού: «Τι αναφέρουν οι κανόνες για τη φάση του Άμραμπατ»

Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ο συμβούλου επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Γιάννη Καραλή, πήρε θέση και… απάντησε στους “πράσινους” ισχυρισμούς.

15:58 | 20/03/2023

Ιωνικός: «Συγχαρητήρια στον διαιτητή, παραδεχόμαστε τις καλές και δίκαιες διαιτησίες»

Σ' ένα mood αρκετά διαφορετικό απ' αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες για τους Έλληνες διαιτητές, ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα Πολυχρόνη για την απόδοσή του στον αγώνα του Σαββάτου (18/03) με τον Ατρόμητο, παρ' ότι η ομάδα της Νίκαιας έχασε τελικά με 2-0.

14:49 | 20/03/2023

Μπαλτάκος: «Τι συγγνώμη να ζητήσω; Δεν είπα ποτέ ότι όπου βρω τον Άρη θα τον γ@@@@ω, με πήρε 16 φορές ο Καρυπίδης»

Μετά τις κατηγορίες του Θοδωρή Καρυπίδη προς τον Τάκη Μπαλτάκο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε πως ουδέποτε αναφέρθηκε με απρεπείς χαρακτηρισμούς τον Άρη.

14:46 | 20/03/2023

Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Σαμπαόλι

Ο Χόρχε Σαμπαόλι φαίνεται πως δεν θα μακροημερεύσει στον πάγκο της Σεβίλλης στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να τον απολύσει για να τον διαδεχτεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.