Ροή Ειδήσεων

21:51 | 07/10/2021

Γκαγκάτσης σε Δημητρίου: «Σας είχα προειδοποιήσει για το ατόπημα, ντρέπομαι που είμαι μέλος της ΕΠΟ»

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με αφορμή το θέμα των 9 ΠΑΕ της Superleague 2 και τη δικαίωση της ΑΕΛ στο Διαιτητικό.

20:40 | 07/10/2021

Νέα εποχή για τη Νιουκάστλ!

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον οριστικά η Νιούκαστλ, καθώς έπειτα από περίπου ενός χρόνου διαπραγματεύσεις και δικαστικής διαμάχης, η Premier League, η αγγλική ομάδα και η "St James Holdings Limited", έλυσαν τη διαφωνία τους, σχετικά με την εξαγορά του συλλόγου από την κοινοπραξία της σαουδαραβικής PIF με τις PCP Capital Partners και RB Sports & Media.

20:30 | 07/10/2021

Όλα καλά με τον Δουβίκα στην Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γεωργία το Σάββατο (9/10, 19:00, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT24) για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

19:28 | 07/10/2021

Μόνο γυναίκες διαιτητές στο Ανδόρα-Αγγλία

Μια διαιτητική τετράδα που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες ορίστηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (9/10) ανάμεσα στην Ανδόρα και την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ουκρανή Κατερίνα Μονζούλ να «σφυρίζει» και τις συμπατριώτισσές της, Μαρίνα Στριλέτσκα και Σβιτλάνα Γκρούσκο, να είναι οι βοηθοί της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.