Ροή Ειδήσεων

12:15 | 18/04/2024

Οι Σίξερς προκρίθηκαν στα Playoffs κερδίζοντας δύσκολα τους Χιτ

Ματς για γερά νεύρα διεξήχθη στη Φιλαδέλφεια όπου οι Σίξερς επικράτησαν των Χιτ με 105-104 και πήραν το εισιτήριο για τα Playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νικς στον πρώτο γύρο. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν την 7η θέση μέσω του Play-in Tournament ενώ οι Χιτ θα αναμετρηθούν κόντρα στο Σικάγο με τον νικητή να παίρνει την 8η θέση και να «ζευγαρώνει» με τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο.

11:23 | 18/04/2024

ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Ο ΕΟΚΑΝ με αφορμή τις πληροφορίες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας, ότι Έλληνας διεθνής βρέθηκε θετικός, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση για θετικό δείγμα.

11:00 | 18/04/2024

Conference League: Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

Με τη στήριξη των οπαδών του, με ηθικό ανεβασμένο λόγω της εξαιρετικής φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, αλλά και με τη «βοήθεια» των κομβικών απουσιών της Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να ανατρέψει στην Τούμπα (Πέμπτη 18/4, 22:00) το 1-0, με το οποίο είχε ηττηθεί από τη βελγική ομάδα στο Μπριζ, και να πάρει εκείνος την πρόκριση για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

10:57 | 18/04/2024

Conference League: Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός

Η νύχτα της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024 μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για την ομάδα του Ολυμπιακού. Με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», η πειραϊκή ομάδα καλείται να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο το μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα που απόκτησε από το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-2), την περασμένη εβδομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.