​Πάει Νόριτς ο Γιαννούλης

23:32 | 14/01/2021

Στη Νόριτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γιαννούλης, όπως όλα δείχνουν, καθώς ο ΠΑΟΚ «άναψε» το πράσινο φως για τη μετακίνησή του - Ποιο είναι το deal που συζητιέται ανάμεσα στις δύο ομάδες

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων και σεβόμενοι απόλυτα την επιθυμία του Γιαννούλη να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, με γνώμονα σε έξι μήνες να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, εφόσον εξασφαλίσει την άνοδό της, «άναψαν» το πράσινο φως. Κάτι που μοιάζει απόλυτα εφικτό δεδομένου πως η Νόριτς φιγουράρει στην κορυφή της Premiership και οδεύει ολοταχώς στον προβιβασμό της.

Εκείνο που συζητιέται στην παρούσα φάση αφορά τις λεπτομέρειες του deal. Βάσει του σάιτ SDNA, θα τεθεί πάνω από εφτά εκατ. ευρώ υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με το προβιβασμό της Νόριτς στην Premier League, συν ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 20%. Μάλιστα, η μεγάλη επιθυμία των «καναρινιών» να αποκτήσουν τον 25χρονο διεθνή αριστερό μπακ, συμπεριλαμβάνει και ποσό για loan fee που φτάνει το ένα εκατ. ευρώ για τους έξι επόμενους μήνες.

Πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.