Παίρνει Φραγκουλάκη ο Γιούχτας

16:19 | 25/06/2019

Παίκτης της ομάδας των Αρχανών θα πρέπει να θεωρείται ο έμπειρος χαφ

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ποτέ, ότι ο Μιχάλης Φραγκουλάκης από τα τέλη του Ιανουαρίου αποτελούσε παρελθόν από τον Ηρόδοτο. Μάλιστα, όπως ήταν γνωστό, ο 36χρονος χαφ έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Γιούχτα για να παραμένει σε καλή κατάσταση. Στις 20/01 ήταν ο τελευταίος αγώνας του Φραγκουλάκη με τους ''μπλε'', έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Στην ομάδα των Αρχανών, έπειτα από την μικρή καθυστέρηση λόγω προπονητή, αναμένεται να ξεκινήσει o σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ίσως έρθουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Η πρώτη, ίσως είναι και αυτή του Μιχάλη Φραγκουλάκης ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του Γιούχτας, αποτελεί ένα από τα ''θέλω'' του προπονητή και έτσι ο 36χρονος, εκτός απροόπτου, θα φοράει τα πράσινα την νέα χρονιά.

Έτσι, μετά τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον ΠΟΑ, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Κισσαμικό και τον Ηρόδοτο, ο Γιούχτας αναμένεται να είναι ο 7ος σταθμός στην καριέρα του αριστεροπόδαρου μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μηνάς Πίτσος, η επιστροφή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.