Παίζουν τις τελευταίες... Ελπίδες τους

09:29 | 20/11/2018

Η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται από την Κυριακή στην Αυστρία για την ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας.

Την Δευτέρα ενσωματώθηκε και ο Ευθύμης Κουλούρης μιας και αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να μην χρησιμοποιηθεί από τον Αγγελο Αναστασιάδη και να ταξιδέψει στην Αυστρία.

Η Εθνική ψάχνει νίκη στην Αυστρία η οποία στο χειρότερο σενάριο θα την οδηγήσει στην παράταση (οποιαδήποτε άλλη νίκη εκτός από 0-1 θα της δώσει την πρόκριση) με τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Εκτός από τον πρώτο του σκόρερ στην προκριματική φάση, θα έχει και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στην διάθεσή του ο οποίος εξέτισε στο πρώτο παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

Οι Ελπίδες μας ψάχνουν την πρόκριση στα τελικά του Euro της Ιταλίας μετά το μακρινό 2002 με τον Αντώνη Νικοπολίδη να προχωράει σε αλλαγές και με τον Τσιμίκα να μην μπορεί να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό που είχε στο πρώτο παιχνίδι.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Κότσαρης και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου και Κυριακόπουλος (σ.σ. καθώς ο Τσιμίκας λόγω τραυματισμού θα είναι off). Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, ο Λημνιός θα είναι ο ένας εξτρέμ και ο Κουλούρης επιθετικός. Μένει να δούμε αν θ' αλλάξει και τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη με τους Λάμπρου κι Ανδρούτσο αντίστοιχα.

Το ματς θ' αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Πηγή:
gazzetta
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.