Πάλι με τον ΟΦΗ τα έχει ο Κούγιας!

22:06 | 27/11/2020

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε αναίτια επίθεση στον ΟΦΗ

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θυμήθηκε τα μπαράζ με τον Πλατανιά και ανακάλυψε διαιτητική εύνοια του ΟΦΗ.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο στο Zarpa Radio αναφέρθηκε, ως είθισται, σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα, δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω, σχολίασε την πρόσληψη του Τάτση στη Λάρισα, ενώ το μενού περιλάμβανε και τον ΟΦΗ άνευ λόγου και αιτίας και μάλιστα με δηλώσεις που εύλογα προκαλούν αντιδράσεις και κατηγορίες που αποτελούν αποκύηματα της φαντασίας του.

Συγκεκριμένα, είπε:

Για το τι έγινε και δεν ανέβηκε ο Πλατανιάς αντί του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική:

«Γιατί τον έστησε ο Κομίνης! Ο Πλατανιάς εκείνη την ημέρα ήταν μια κλάση καλύτερος απ’ τον ΟΦΗ. Καθόλου προσχήματα δεν κράτησε ο Κομίνης, μετρήστε πόσα φάουλ έδωσε υπέρ του ΟΦΗ και πόσα για τον Πλατανιά. Ο στημένος διαιτητής αν και έδωσε στον ΟΦΗ ένα χοντροκομμένο πέναλτι που δεν υπάρχει, είναι αυτός που προσέχει πού δείχνει κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές…».

Για το ποιος ήταν αυτός που έστησε τον Πλατανιά:

«Αυτός που διατηρούσε τον Κομίνη τόσα χρόνια στο προσκήνιο. Μιλάμε τώρα για κάποιους διαιτητές που έκαναν καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς να πρέπει να σφυρίζουν σε τοπικά πρωταθλήματα. Τους έπαιρναν από τα τοπικά και τους έκαναν με συνοπτικές διαδικασίες διαιτητές Α’ Εθνικής και τους διατηρούσαν αντί να τους διώχνουν την άλλη μέρα! Αυτά από το 1996 είναι πια καθεστώς, αυτό το παρασκήνιο που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά καταστρέφει ομάδες και ομάδες-σφραγίδες τις απογειώνει. Πολλές φορές όμως ευνοεί και γνωστές ομάδες. Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά αυτό το κωμικό γκολ που τρώει στο τέλος είναι προκλητικό να το φας. Το φάουλ, το στημένο του Ναμπί… Δεν τρώγεται αυτό το γκολ, σε μηδέν γωνία… Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή είναι ανίκανος τερματοφύλακας, αλλά δεν το είδατε; Δεν είμαι εγώ ιδιοκτήτης του Πλατανιά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.