Πάμε παρακάτω, ΟΦΗ είσαι στο κάτω-κάτω

20:52 | 05/01/2020

Μάγκας δεν γίνεσαι όταν γεννούν και τα κοκόρια σου. Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης.

Σχόλιο του Δημήτρη Καρυωτάκη

Η διαχείριση μιας ήττας (και μάλιστα κακής) είναι συχνά πιο ωφέλιμη από τις δάφνες μιας επικής νίκης.

Στον ΟΦΗ καλούνται όλοι να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη, πως κι υπό ποιες συνθήκες ήλθε η γροθιά στο στομάχι... και να κάνουν restart!

Αλήθεια είναι πως δεν την περιμέναμε αυτήν την γκέλα. Ήταν η πρώτη εκτός προγράμματος ήττα, από τις κάμποσες που πέρυσι μετρούσαμε σαν καρπαζιές. Στραβή με τα όλα της.

Μα θα ερχόταν κι αυτή. Δεν μπορεί να πηγαίνουν όλα βολικά (εντός) ειδικά όταν εκτός πνίγεσαι στη φαλκονέρα! Θα’ρθει ο απίθανος κι από το πουθενά θα σου κλέψει το παιγνίδι.

Αυτό που δείχνει τώρα η ομάδα δεν είναι ντεφορμάρισμα, αλλά μια μίνι κρίση: με «καμμένο» τον Φιγκειρέδο, καθώς παίζει συνεχώς από τον περασμένο Δεκέμβρη, με τον Μάνο να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και να αδυνατεί ακόμα και για τα στοιχειώδη, αναζητώντας τον εαυτό του εδώ κι ένα γύρο, παίζεις χωρίς φορ και ψάχνεις από τους Σεμέντο και Τσιλιανίδη να ξαναβρούν το άστρο τους... δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Σε αυτούς προσθέστε τον Στάικο, που το παλικάρι αρπάζει τις ευκαιρίες και δείχνει ένα λαμπρό μέλλον με τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Το απότομο γκάζι στο πρώτο ήμισυ του πρώτου γύρου, έφερε ζαλάδες, και τώρα θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα να δείξουν χαρακτήρα: παίκτες, staf, διοίκηση, media!

Μάγκας δεν γίνεσαι όταν γεννούν και τα κοκόρια σου, μα τότε που πας και ξαναπάς στο κοτέτσι και δεν βρίσκεις ούτε τσόφλι. Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και η ιαχή «ΟΦΗ- ΟΦΗ» δείχνουν το δρόμο και στους υπόλοιπους. Για όλους όσοι περίμεναν την ομάδα να δείξει κακό πρόσωπο για να βγάλουν τη χολή τους...δεν αξίζει να ασχολείσαι! Εξ’ άλλου η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα, το ήθος, η φιλοσοφία και η ταυτότητα που βγάζει, σβήνουν και στέλνουν στα αζήτητα, όχι μόνο τη χθεσινή, αλλά κι άλλες γκέλες που σίγουρα θα έλθουν!

Πάμε παρακάτω... ΟΦΗ είσαι στο κάτω-κάτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε επιστρέφει ο Μεγιάδο

Εκτός και ο Γιαννούλης

Χωρίς Μάτος με ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, ερωτηματικό ο Γιαννούλης

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: Το κακό... νίκησε το καλό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.