Παναθηναϊκός - Βόλος 0-0: Τα highlights του αγώνα

10:10 | 25/07/2022

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 στο φιλικό με το Βόλο με τους πράσινους να προβληματίζουν με την εικόνα τους στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ενώ η είσοδος του Τσέριν και η αλλαγή του συστήματος βελτίωσε το τριφύλλι στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 στο φιλικό με το Βόλο την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο με τους πράσινους να προβληματίζουν με την εικόνα τους στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου αλλά και τη συγκέντρωση που δεν είχαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Βόλος στο δεύτερο μέρος κατάφερε να απειλήσει μόνο στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα αλλά χωρίς κάποια αξιόλογη φάση όπως έκανε στο πρώτο 45λεπτο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (65' Λοντίγκιν), Κώτσιρας (65' Σάντσες), Σένκεφελντ (65' Πούγγουρας), Μάγκνουσον (65' Σάρλια), Χουάνκαρ (65' Γκάνεα), Αλεξανδρόπουλος (65' Βαγιαννίδης), Πέρεθ (78' Ηλιάδης), Καρλίτος (46' Τσέριν), Αϊτόρ (78' Σαρδέλης), Παλάσιος (78' Φρόκου), Ιωαννίδης (65' Καμπετσής).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Γιούχα, Εσκοβάλ, Μεταξάς, Λούνα (78' Λυμπεράκης), Μπαριέντος, Σιέλης, Ταχάτος (85' Ουντρεάγκο), Μεθκίδα, Φερνάντες (85' Παπαθανασίου), Φαν Φερτ (78' Σταμένκοβιτς)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.