Πανέτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς!

16:05 | 18/05/2021

Όλοι οι παίκτες μπήκαν στην αποστολή για τη Νίκαια.

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ιωνικό (19/05, 15.30).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη για να φτάσουν στην απευθείας άνοδο ή στη χειρότερη περίπτωση να τη διεκδικήσουν μέσω των μπαράζ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης βρίσκεται στην πλέον ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς.

Η σχετική ενημέρωση: «Πανέτοιμη είναι η ομάδα μας για τον αυριανό και πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Ιωνικό (19/05 , 15.30).

Οι «κιτρινόμαυροι» με μεσημεριανή προπόνηση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να είναι αισιόδοξοι και να δείχνουν πίστη στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, είχε στόχο την ενεργοποίηση ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού και ήταν μικρής διάρκειας. Μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν κανένα πονοκέφαλο σχετικά με απόντες καθώς όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα, το απόγευμα της Τρίτης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.