Παπαδημητρίου: «Ο Ηρόδοτος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω»

20:17 | 30/08/2022

Την πεποίθηση πως φέτος ο Ηρόδοτος μπορεί να κάνει φέτος το κάτι παραπάνω, εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Παπαδημητρίου.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί στο οικονομικό κομμάτι λόγω του κράτους:

«Μετά από μία πάρα δύσκολη χρονιά και έναν πραγματικό άθλο, που πολλοί λίγοι πίστευαν εκτός από εμάς που μείναμε μέχρι τέλους, θεωρούμε ότι φέτος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αρκεί να μην αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα τα περσινά τα οποία δεν προέρχονταν από την ομάδα, αλλά από το κράτος και αυτήν την ανασφάλεια που μας δημιούργησε με όλο το θέμα το οικονομικό, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλες τις ομάδες. Ελπίζουμε φέτος να λυθεί.»

Έπειτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό Στάθη Σταθόπουλο ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει, πως τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και ο Ηρόδοτος θα πορευθεί κατ' αυτόν τον τρόπο:

«Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό θα έχουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα με έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος έχει διατελέσει σε Α’ εθνική και Σούπερ Λιγκ με μεγάλη επιτυχία και είναι τιμή μας που βρίσκεται στο προάστιο και στην ομάδα. Όπως είπε και ο Παναγιώτης Τσιριμπής, τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και εμείς πορευόμαστε έτσι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.