Παπαματθαιάκης: «Νιώθω δικαιωμένος που φώναζα να πέσει ο ΟΦΗ για να καθαρίσει»

15:10 | 11/10/2018

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαματθαιάκης στη ΓΣ του ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης.

Ένας από τους παλιούς παράγοντες που έδωσαν το παρόν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν και ο Δημήτρης Παπαματθαιάκης. 

Ο κ. Παπαματθαιάκης ήταν αυτός που όταν η ομάδα ήταν ακόμα στην Α' Εθνική, υποστήριζε να πέσει οικειοθελώς στη Δ' Εθνική (πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία τότε), ώστε να καθαρίσει από τα χρέη αλλά και από ανθρώπους που είτε δεν είχαν τη δύναμη είτε έκαναν κακό στην ομάδα.

Ο κ. Παπαματθαιάκης μίλησε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ και είπε τα εξής:

«Καταρχήν χαίρομαι που γύρισε ο πολιτισμός στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Σήμερα είμαστε εδώ για να συζητήσουμε ήρεμα για την επόμενη μέρα και καμία σχέση δεν έχει αυτό με τα λαϊκά δικαστήρια που γινόταν σε προηγούμενες γενικές συνελεύσεις στο Βαρδινογιάνειο. Και αυτό τότε κάποιους τους εξυπηρετούσε, ώστε να μην ακούγονται απόψεις νηφάλιες ή διαφορετικές για το μέλλον της ομάδας. 

Τότε ήταν που φώναζα με σθένος να ξεχάσουμε αυτόν τον ΟΦΗ που ξέραμε και να πάμε στην επόμενη μέρα από την Αρχή. Από την Δ' Εθνική. Να ξεχάσουμε τον ΟΦΗ της ανυποληψίας, της καχυποψίας, των χρεών, των περαστικών παραγόντων, των αναλώσιμων προέδρων και της παρακμής. Ήταν τότε που όλοι οι πρόεδροι που αναλάμβαναν την ομάδα (βλ. Μαχλάς, Ξημέρης, Μιχαλόπουλος, Κορωνάκης, Κλάδος κα) έφευγαν γρήγορα και δήλωναν ότι δεν πάει άλλο. Κι όμως κάποιοι επέμεναν να κρατάνε την ομάδα στην Παρακμή. 

Σήμερα νιώθω δικαιωμένος. Όταν τα έλεγα αυτά για την Δ' Εθνική, ονειρευόμουνα αυτή τη μέρα. Να αναλάβει την ομάδα ένας ιδιοκτήτης καθολικής αποδοχής όπως είναι ο κ. Μπούσης και χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Και να που η ομάδα έπεσε ευτυχώς στην Γ' Εθνική (η οποία ωστόσο είχε γίνει ερασιτεχνική κατηγορία) και ανέβηκε ξανά έτοιμη για την άλλη εποχή. Μια εποχή που φέρνει στο προσκήνιο τρία δικά μας παιδιά, τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Γιώργο Σαμαρά και τον Γιάννη Σαμαρά οι οποίοι είναι εγγύηση για την επιτυχία.

Πρέπει να τους στηρίξουμε όλοι και να είμαστε κοντά τους!

Δεν θα έπρεπε όμως να ξεχάσουμε όλους τους υγιούς παράγοντες όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στην μετά Βαρδινογιάννη Εποχή. Έπαιξαν κι αυτοί σημαντικό ρόλο στο να κρατήσουν όρθιο τον ΟΦΗ. Ειδικά ένα μεγάλο μπράβο στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο που μπήκε μπροστά πέρυσι τον Ιανουάριο και όχι μόνο κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ, αλλά προετοίμασε και τη νέα εποχή. Θα πρέπει αν δώσουμε όμως και τα συγχαρητήρια στους μετόχους οι οποίοι είχαν μεγάλη συμβολή στην όλη προσπάθεια, παρόλο που πολλές φορές κάποιοι από αυτούς είχαν τάσεις φυγής. Αν δεν ήταν αυτοί να αναλάβουν την ομάδα στην Γ' Εθνική και να συμμετέχουν μέχρι σήμερα οικονομικά, τώρα δεν θα είμαστε εδώ που είμαστε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.