Παράπονα, αλλά και «ευχαριστώ» από τον Διαγόρα

09:30 | 29/04/2021

Εξέδωσαν ανακοίνωση οι Ροδίτες.

Ο Διαγόρας έχασε από τον Εργοτέλη, ωστόσο έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ευχαρίστησε, πάντως, τον ηρακλειώτικο σύλλογο για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 εκφράζει έντονα τα παράπονα της για τη διαιτησία του κ. Αλέξανδρου Τσακαλίδη από την Χαλκιδική, στον πρώτο μας αγώνα των πλέι οφ της «Super League 2», με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Tα περισσότερα λάθη του έγιναν σε βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την φάση του 21’, όταν «δεν είδε» πέναλτυ σε τράβηγμα του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρουλα στην περιοχή.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει, πρόθεση από τους παράγοντες της διαιτησίας να αδικηθεί η ομάδα του Διαγόρα, όμως δεν περνά απαρατήρητο οτι κάποια σοβαρά λάθη των διαιτητών εκθέτουν τους ίδιους, όπως και το σύνολο της ελληνικής διαιτησίας, την οποία κι εμπιστευόμαστε.

Ελπίζουμε στη συνέχεια των πλέι οφ, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 θέλει να συγχαρεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιάννη Μπίντση, Χάρη Νάτση και Θανάση Δημήτρουλα για την απόδοση τους στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Έδειξαν τις πολλές δυνατότητες τους, ενώ απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τέλος, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ευχαριστεί τη Διοίκηση του Εργοτέλη, για την άρτια φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Ηράκλειο".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.