Περήφανος ο Φιλαθλητικός για τις επιτυχίες των αθλητών του

13:50 | 10/04/2019

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής που έγιναν 6-7 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο ''Δύο Αοράκια''.

Ο Σύλλογος του Ηρακλείου συμμετείχε συνολικά με 13 αθλήτριες σχεδόν σε όλες τις Κατηγορίες του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού Ηρακλείου:

Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Δ΄ στην πρώτη τους εμφάνιση οι πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Καλογεράκη Ελένη, Φανουράκη Δέσποινα και Χουδετσανάκη Ροδάνθη κατατάχθηκαν στην 12η θέση.

Στην Κατηγορία Γ΄ είχαμε την συμμετοχή στο Ζευγάρι Γυναικών με τις αθλήτριες μας Γραμματικάκη Μάγδα & Μαρταβαντζή Μαριλένα που κατέλαβαν την 4η Θέση

Στην ίδια Κατηγορία στην Τριάδα Γυναικών αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καλογεράκη Στέλλα, Χαραμή Ιωάννα και Βλατάκη Μαρίνα - επίσης πολλά υποσχόμενη νέα αθλήτρια του Συλλόγου μας - οι οποίες κέρδισαν το Ασημένιο Μετάλλιο

Στη Κατηγορία Β2 και στο Ζευγάρι Γυναικών οι αθλήτριες μας Ασημινάκη Λία και Ζενελάι Αννιέζα απέδειξαν τον υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και πήραν το Χρυσό

Μετάλλιο και στη Τριάδα Γυναικών οι αθλήτριες Λεκάκη Στεφανία, Λιανέρη Ειρήνη και Χατζημιχαήλ Μαρία έκλεψαν τις εντυπώσεις και πήραν Ασημένιο Μετάλλιο.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στις αθλήτριες μας Τρικαλιώτη Ανθούσα, Κερεντζή Φαίη και στον αθλητή μας τον Ζενελάι Αουρέλ από τους οποίους περιμέναμε υψηλές επιδόσεις, αλλά λόγω τραυματισμών έχασαν την αγωνιστική περίοδο.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Ρινακάκη Γιώργο , στην χορόγραφο μας Βιβιλάκη Σοφία , στον κο Χρηστάκη Μανώλη και την κα Κόνιαρη Έφη, που ήταν δίπλα στους αθλητές μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δίνοντας συμβουλές και εμψυχώνοντας τους!!

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο του Φιλαθλητικού που βρέθηκε στις κερκίδες αυτό το διήμερο και εμψύχωνε τις αθλήτριες μας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.