Πέρνα και συ, όπως πέρασαν και οι άλλοι…

SMS
08:40 | 15/03/2019

Ο Γιούχτας για ν’ αυξήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο οφείλει να κάνει κόντρα στην Επισκοπή ό,τι και οι τρεις άλλοι διεκδικητές του τίτλου.

Οι Αρχανιώτες θα δώσουν την Κυριακή (17/03) το δυσκολότερο ίσως παιχνίδι τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Και αν το πάρουν, θα πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι Ρεθυμνιώτες είναι αρκετά δυνατοί, όπως, εξάλλου, «μαρτυράει» και η θέση τους στη γενική κατάταξη, καθώς βρίσκονται στο -3 από την ομάδα του Παπαματθαιάκη. Στο «σπίτι» τους, ωστόσο, παρουσιάζονται ιδιαίτερα ευάλωτοι και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι» για να φτάσουν στη νίκη.

Από τις συνολικά, δηλαδή, 5 μέχρι τώρα ήττες τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τις 4 τις έχουν γνωρίσει ως γηπεδούχοι. Με το «διπλό», μάλιστα, έχουν αποδράσει και οι τρεις υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου.

Ο ΟΦΙ νίκησε 0-1, ο Εθνικός 0-2 και ο Ιωνικός 1-2. Ο Γιούχτας πρέπει να… συμπληρώσει το καρέ, αφού σε περίπτωση που τα καταφέρει, τότε θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κορυφή.

Η παράδοση, βέβαια, είναι μοιρασμένη στο σύνολο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Σε 11 αγώνες σε επίπεδο Γ’ και Δ’ Εθνικής, καθεμία έχει από 4 επιτυχίες και 3 συναντήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.

Η Επισκοπή, πάντως, έχει το… πάνω χέρι όταν παίζει στο Ρέθυμνο, αφού μετράει 3 νίκες, ο Γιούχτας 1, ενώ άλλο ένα παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.