Πετράκης στο Capitano.gr για το τέλος από τον ΠΟΑ: «Δύσκολη μέρα…»

19:14 | 03/07/2020

Ο έμπειρος στόπερ αποχαιρετάει μέσω του Capitano.gr τους Ατσαλενιώτες.

Στο προσφυγικό προάστιο ο Μανώλης Πετράκης πέρασε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή. Η δεύτερη θητεία του στον ΠΟΑ διήρκεσε 9 συνεχόμενα έτη, ενώ στο σύνολο «έγραψε» 12 σεζόν με την πράσινη φανέλα. Αποτέλεσε τον ηγέτη στα μετόπισθεν και η προσφορά του ήταν χωρίς αμφιβολία μεγάλη.

Ο πρώην πλέον capitano του ιστορικού σωματείου αναφέρθηκε στο «χωρισμό» του με την ομάδα και δεν έκρυψε φυσικά τη συγκίνηση του. Γνωρίζει, όμως, καλά πως και οι δύσκολες στιγμές είναι μέρος του παιχνιδιού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τους φροντιστές, αλλά και τον κόσμο του ΠΟΑ.

Είναι σίγουρα μια δύσκολη στιγμή και μια δύσκολη μέρα για μένα. Εννιά συνεχόμενα χρόνια και δώδεκα συνολικά είναι μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή. Αυτά, όμως, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχηθώ στον ΠΟΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του τη νέα χρονιά και να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο Πετράκης.

Αναφερόμενος στο επόμενο «βήμα» του, τόνισε: «Δεν έχω ακόμη κάτι συγκεκριμένο. Δε βιάζομαι, πάντως, για ν’ αποφασίσω. Θα εξετάσω όλα τα δεδομένα με προσοχή πριν κάνω την τελική μου επιλογή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος ο Πετράκης από τον ΠΟΑ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.