Πήρε αυτόν που χρειαζόταν

Mπασκετ

Ο Λάμπρος Αντωνόπουλος αποτελεί το τελευταίο κομμάτι στο... παζλ του εφετινού, φιλόδοξου ΟΦΗ

Στην απόκτηση του Λάμπρου Αντωνόπουλου, προχώρησε χθες (Δευτέρα) ο ΟΦΗ. Ένας παίκτης με εμπειρίες και από A1 (Ρέθυμνο), έρχεται στο Ηράκλειο με στόχο να βοηθήσει την κρητική ομάδα στην άνοδο στη Β' Εθνική.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη έψαχνε έναν αθλητή που να αγωνίζεται στις θέσεις ''2'' και ''3'', και να έχει καλή επαφή με το καλάθι. Συμπαίκτης του Μάριου Σακελλαράκη και του... 42χρονου Σταύρου Δανιήλ στην Κόρινθο, ο Αντωνόπουλος προέρχεται από μια καλή χρονιά στην Κόρινθο, αντίπαλος μεταξύ άλλων και του ''Ηράκλειο'', την περσινή σεζόν.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, θα έχει 15+ πόντους στα παιχνίδια και θα... ασχολείται περισσότερο με την επίθεση, ο ΟΦΗ τελικά απέκτησε έναν πιο ισορροπημένο αθλητή από τα αρχικά ''θέλω''. Η περίπτωση Κουπίδη εγκαταλείφθηκε νωρίς, ενώ οι επόμενοι στόχοι παρουσίασαν δυσκολίες.

Κάπως έτσι ''εμφανίστηκε'' ο Λάμπρος Αντωνόπουλος. Όποιος παρακολούθησε έστω και λίγο κάποιο από τα έως τώρα φιλικά, παρατηρώντας και το ρόστερ, έμοιαζε απαραίτητη η ενίσχυση ενός ψηλού γκαρντ. Με ύψος περίπου 2,00 μέτρα, ο Αντωνόπουλος είναι ένα παίκτης ικανός στο σκορ,αλλά όχι ο ''μπόμπερ'', έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους γκάρντ της ομάδας Πετράκης, Αγαπιάδης Κριθινάκης, μπορεί να βοηθήσει σε άμυνα και ριμπάουντ και γενικά μοιάζει μια περισσότερο ισορροπημένη επιλογή που εκτιμώ ότι... θα βγει.

Ο Αντωνόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στα ''Δύο Αοράκια'', παρακολούθησε το ματς της νέας του ομάδα και από χθες ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.