Πήρε Έντερ Γκονζάλες ο Ατρόμητος

18:47 | 19/07/2022

Παίκτης του Ατρόμητου με κάθε επισημότητα είναι ο Έντερ Γκονζάλες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Έντερ Γκονζάλες Τορτέγια.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έντερ Γκονζάλες Τορτέγια με μεταγραφή από τη Σέπσι, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έντερ Γκονζάλες (7/1/1997) είναι Ισπανός, γεννημένος στην Πάλμα της Μαγιόρκα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μαγιόρκα και στη συνέχεια πέρασε από τις Κορνεγιά και Τεράσα.

Το 2017 μετακόμισε στη Ρουμανία συγκεκριμένα στην Τσικσζερέντα, με την οποία κατέγραψε πάνω από 80 συμμετοχές σε 3,5 χρόνια παρουσίας. Χάρη στις εμφανίσεις του, αποκτήθηκε από τη Σέπσι τον Ιανουάριο του 2021 και απ’ ευθείας κέρδισε θέση βασικού.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020/21 ως παίκτης της Σέπσι πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με δύο γκολ και πέντε ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στα προκριματικά του Europa Conference League.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Παράλληλα, αποτέλεσε βασικό συντελεστή της ομάδας του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ρουμανίας, έχοντας ενενηντάλεπτες συμμετοχές σε όλη την πορεία μέχρι και τον τελικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.