Πήρε τερματοφύλακα ο Ρεθυμνιακός

21:30 | 02/01/2020

Τον Γιάννη Νικηφόρο απέκτησε ο Ρεθυμνιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απότ ην ομάδα του Ρεθύμνου:

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ρεθυμνιακός μας. Μετά την απόκτηση των Δημήτρη Μυρθιανού και Γιάννη Συνολάκη, η ομάδα μας, προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του δυναμικού, κάνοντας δικό της τον Γιάννη Νικηφόρο. Ο ύψους 1,92 έμπειρος τερματοφύλακας έκανε ήδη τις πρώτες του προπονήσεις με τα «δελφίνια» και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει ξανά στις Εθνικές κατηγορίες, από τις όποιες όμως έχει συλλέξει ήδη από το παρελθόν πολύτιμες εμπειρίες με τις φανέλες των Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών. Ο γνωστός στου πιο… οικείους του ως «Λιόντας», έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στις Ακαδημίες του Αστέρα Περάματος. Με την ανδρική ομάδα του οποίου έπαιξε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ. Στην συνέχεια ακολούθησε μια πορεία στις Εθνικές κατηγορίες με την Επισκοπή και τον Ερμή Ζωνιανών, αλλά και μεγάλος χρόνος συμμετοχών σε ΑΕ Μυλοποτάμου και Δόξα Πλατανέ στην πρώτη ιεραρχικά κατηγορία των Ρεθυμνιώτικων πρωταθλημάτων. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επιστρέψει στον Αστέρα Περάματος, από τον οποίο και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες για να επιστρέψει ξανά στην Γ’ Εθνική, για λογαριασμό του Ρεθυμνιακού μας. Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η ομάδα μας θα σταματήσει την ενίσχυσή της εδώ δεν έχουν υπολογίσει μια ακόμη μεταγραφή που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωσή της και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στους κύκλους του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η καριέρα του Γιάννη Νικηφόρου :

2008 – 2011 : Αστέρας Περάματος (Α’ ΕΠΣΡ)

2011 – 2012 : Επισκοπή (Δ’ Εθνικη)

2012 – 2013 : Επισκοπή (Γ’ Εθνική)

2013 – 2014 : Ερμής Ζωνιανών (Γ’ Εθνική)

2014 – 2015 (α) : Επισκοπή (Γ’ Εθνική)

1/2015 – 6/2015 : ΑΕ Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ)

7/2015 – 1/2016 : Κάλυβος (Α’ ΕΠΣΡ)

1/2016 – 6/2017 : Δόξα Πλατανέ (Α’ ΕΠΣΡ)

7/2017 – 1/2019 : Επισκοπή (Γ’ Εθνική)

7/2019 – 1/2020 : Αστέρας Περάματος (Α’ ΕΠΣΡ)

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. Ο ύψους 1,92μ πορτιέρο έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Περάματος. Έχει φορέσει την φανέλα των Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών, Καλύβου και Δόξα Πλατανέ, αποκτώντας πολύτιμές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στον Αστέρα Περάματος και την Α’ ΕΠΣΡ. Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Γιάννης Νικηφόρος : «Το κλίμα σημαντικό κίνητρο»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το κλίμα που συνάντησε, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρεθυμνιακού ο Γιάννης Νικηφόρος. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας τόνισε χαρακτηριστικά : «Το κλίμα που συνάντησα στα αποδυτήρια του Ρεθυμνιακού, ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για μένα ώστε να πάρω την απόφαση να προσφέρω από την πλευρά μου ότι καλύτερο μπορώ σε αυτή την κοινή προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε και μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω ξανά στις Εθνικές κατηγορίες. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.