Πίτσος: «Ήμασταν κυρίαρχοι»

22:27 | 11/11/2018

Ο Μηνάς Πίτσος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Αμπελακιακού.

Ο τεχνικός του Γιούχτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και τόνισε πως το συγκρότημα του ήταν κυρίαρχο στο ματς, ενώ πρόσθεσε ότι είχε μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημαντική θα έλεγα νίκη που πετύχαμε σήμερα, πραγματικά είναι μια νίκη που χρειαζόμασταν για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και απ’ ότι είδα σε συνδυασμό τα άλλα αποτελέσματα έχουμε πλησιάσει αρκετά την κορυφή.

Όσον αφορά το παιχνίδι πραγματικά κάναμε ίσως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με πολύ καλό ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που την είχαμε διαβάσει όλη τη βδομάδα, είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικά στην επιθετική της ζώνη με αξιόλογους ποδοσφαιριστές αλλά θεωρώ η αμυντική μας οργάνωση ήταν τόσο πολύ καλή, που δεν κινδυνεύσαμε, νομίζω σε μια φάση στα τελευταία λεπτά που απέκρουσε ο Κόλιας.

Να δώσω συγχαρητήρια για την ομάδα και τη συμπεριφορά των παιδιών του Αμπελακιακού, η βαθμολογική τους θέση τους αδικεί. Σήμερα εμείς ήμασταν οι πρωταγωνιστές, ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, και πραγματικά ευχαριστηθήκαμε τη μπάλα που είδαμε από τα παιδιά.

Θέλω να χαρούμε σήμερα, να κοιτάξουμε τη βαθμολογία ότι είμαστε ψηλά και να παραμείνουμε ψηλά, και από κει και πέρα ξέρω ότι έχω ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις, παρόλο τις ελλείψεις που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πιστεύω καλύφθηκαν από παίκτες που μπήκαν μέσα και θέλω να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που έχουμε τώρα».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.