Πλήρωσαν, δεν είδαν τον Ρονάλντο και τώρα αποζημιώνονται

17:00 | 20/11/2020

Δικαιώθηκαν οι φίλαθλοι που ένιωσαν πως εξαπατήθηκαν.

Να αποζημιώσει τους φιλάθλους, οι οποίοι είχαν πληρώσει ακριβά εισιτήρια για να δουν διά ζώσης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν τον... είδαν ποτέ να αγωνίζεται, καλείται να πληρώσει ένας διαφημιστής στη Νότιο Κορέα.

Τον Ιούλιο του 2019 διοργανώθηκε φιλικός αγώνας στην Σεούλ ανάμεσα στην Γιουβέντους και μία μεικτή ομάδα από τους κορυφαίους παίκτες του νοτιοκορεατικού πρωταθλήματος. Παρά τις διαφημίσεις περί του αντιθέτου, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ (που ήταν και ο βασικός πόλος έλξης για το κοινό) δεν αγωνίστηκε, καθώς το ιατρικό επιτελείο της «γηραιάς κυρίας» συνέστησε για προληπτικούς λόγους να μείνει εκτός.

Έτσι οι περίπου 65.000 φίλαθλοι, οι οποίοι πλήρωσαν από 22 έως και 301 ευρώ για να δουν από κοντά τον Ρονάλντο, έμειναν με την όρεξη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης, ο διοργανωτής του τουρνουά, «είχε συμβατική υποχρέωση να διασφαλίσει ότι ο Ρονάλντο θα παίξει, εκτός από απρόβλεπτες περιστάσεις», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Κεντρικού Επαρχιακού Δικαστηρίου της Σεούλ.

Με βάση την απόφαση, ο διοργανωτής καλείται να καταβάλει στους 162 φιλάθλους που προχώρησαν στην μήνυση, το ήμισυ της αξίας κάθε εισιτηρίου και επιπλέον 37 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.