Ποιος τον καταράστηκε;

ΟΦΗ

Απίστευτη η ατυχία του εφετινού ΟΦΗ που μεταξύ άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς!

Ο Όμιλος ξεκίνησε ονειρεμένα την τρέχουσα περίοδο, ωστόσο στην πορεία κάπου φάνηκε να «χάνεται», παρόλο που φυσικά έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στο παιχνίδι και στη φιλοσοφία του, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Ένας από τους λόγους που σε κάποιες περιπτώσεις ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έδειξε το απαιτούμενο πρόσωπο, είναι οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν «χτυπήσει» το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας παίζει δεδομένα σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, ωστόσο είναι γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες από τα προβλήματα που προκύπτουν.

Το πιο πρόσφατο «θύμα» ήταν ο Φελίπε Σόουζα, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Λάρισα (01/02) και θα μείνει «εκτός» για πολύ καιρό.

Και δεν είναι οι μικροτραυματισμοί που κάνουν δύσκολη τη ζωή του ΟΦΗ… Έχουν υπάρξει περιπτώσεις, που υποχρεώνουν τους ποδοσφαιριστές του Ομίλου σε αποχή αρκετών εβδομάδων από τη δράση.

Η αρχή έγινε με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο οποίος υποβλήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου σε επέμβαση για την αποσυμπίεση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυική χώρα και δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει ντεμπούτο στη σεζόν.

Ακολούθησε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος έκανε στις αρχές Νοεμβρίου επιτυχημένο αρθροσκοπικό καθαρισμό στο δεξί του γόνατο και τέθηκε νοκ-άουτ για περισσότερους από δύο μήνες.

Η κακοδαιμονία συνεχίστηκε με τον Αντίλ Ναμπί, που στους πανηγυρισμούς του γκολ του στην Λαμία, στις 8 Δεκεμβρίου, υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και επανήλθε την Κυριακή (01/02) στη δράση.

Το 2020 δεν μπήκε καθόλου καλά για τον Βαγιεμπά Σακόρ, αφού στις 4 Ιανουαρίου, στην εντός έδρας συνάντηση με τον Βόλο, συγκρούστηκε στον αέρα με τον Νίκο Κοροβέση και υποβλήθηκε σε διαστοματική μικροεπέμβαση και φυσικά δεν έχει ακόμη τεθεί και πάλι στη διάθεση του Σίμου.

Το πέμπτο σοβαρό… κρούσμα είναι ο Φελίπε Φερέιρα, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος απέναντι στους Θεσσαλούς και χάνει φυσικά το υπόλοιπο της χρονιάς.

Στα παραπάνω προσθέστε και τον Σεμέντο. Χτύπησε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Άρη και στο μάτι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δύο τραυματισμοί που μπορεί να μην τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός, αλλά έχουν επηρεάσει την απόδοσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα περαστικά του ΠΣΑΠ στον Φερέιρα

Με κλάματα στο φορείο έφυγε ο Φερέιρα

«Σκασμένος» με Φερέιρα ο Σίμος: «Καλύτερα να μην τον έβαζα»

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Φερέιρα

Συγκινεί το μήνυμα του Φερέιρα

Όλοι πάνω στον Σεμέντο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.