Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πλήρη επίγνωση του τι να παίξουν και πώς να το παίξουν, ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί που δεν γνωρίζουν τα πάντα όσον αφορά το κομμάτι του στοιχηματισμού.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, όλος και περισσότερος κόσμος ξεκινάει την ενασχόλησή του με το στοίχημα. Πολλοί από αυτούς έχουν πλήρη επίγνωση του τι να παίξουν και πώς να το παίξουν, ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί που δεν γνωρίζουν τα πάντα όσον αφορά το κομμάτι του στοιχηματισμού. Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που συναντάμε είναι το «πως παίζω σύστημα» στο στοίχημα; Στις παρακάτω παραγράφους θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια εικόνα του πως στοιχηματίζουμε σε ένα σύστημα και το πόσο κερδοφόρο μπορεί να γίνει ένα τέτοιο δελτίο.

Αρχικώς για να πάρουμε τα πράγματα με τη σωστή σειρά, σύστημα σύμφωνα με τους bookmakers, «είναι ο κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών από ένα επιλεγμένο σύνολο γεγονότων ανά πλήθος ζητουμένων γεγονότων». Με πιο απλά λόγια, παίζοντας ένα σύστημα διαλέγουμε έναν αριθμό αγώνων και από αυτούς, ορίζουμε τα ζητούμενα γεγονότα που θέλουμε να πιάσουμε.

Οι λάτρεις του συστήματος ανά τον κόσμο είναι αρκετοί, καθώς ακόμη κι αν χάσουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια, μπορούν να βγάλουν κάποιο κέρδος ή τουλάχιστον να πάρουν πίσω τα πονταρίσματά τους. Πως όμως παίζω ένα σύστημα;

Ας πάρουμε για παράδειγμα την παρακάτω φωτογραφία. Έστω ότι θέλουμε να στοιχηματίσουμε σε τέσσερις αγώνες και επιλέγουμε να παίξουμε σύστημα 2-3-4. Αυτό σημαίνει πως θα πάρουμε κάποια χρήματα ακόμη κι αν πιάσουμε μόλις δυο από τους τέσσερις αγώνες, ωστόσο θα είσαι σαφώς λιγότερα απ’ ότι αν πιάναμε τρεις ή και τους τέσσερις.

systima

Δίπλα σε κάθε επιλογή, αναφέρεται το κόστος, για παράδειγμα, 6 ευρώ οι δυάδες, 4 ευρώ οι τετράδες κ.ο.κ. Με τα χρήματα, λοιπόν, που έχουμε τοποθετήσει σε κάθε κατηγορία, στο σύστημά μας κοστίζει συνολικά 19 ευρώ. Το ανώτερο ποσό που θα κερδίσουμε, αν προβλέψουμε σωστά σε όλα τα παιχνίδια, είναι 472.25€, ενώ για να πάρουμε πίσω κάποια χρήματα, πρέπει να «πιάσουμε» δύο αγώνες τουλάχιστον.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως για να είναι κερδοφόρο ένα σύστημα, οι αποδόσεις πρέπει να είναι σχετικά μεγάλες, ή τουλάχιστον μεγαλύτερες του 2.00. Αποδόσεις όπως το 1.30, το 1.50 ή το 1.70 είναι απαγορευτικές όταν επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε σε σύστημα, καθώς ακόμη και αν «πιάσουμε» δυο ή τρία παιχνίδια, δεν αποκλείεται να χάσουμε αρκετά από τα χρήματα τα οποία ποντάραμε.

Η παραπάνω εικόνα, βέβαια, είναι ένα μόνο παράδειγμα, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε εμείς το πόσα θα είναι τα ζητούμενα γεγονότα σε κάθε σύστημα. Αποτελεί, όμως, έναν «μπούσουλα» για κάθε σύστημα που θέλει να παίξει κανείς, με όσα ζητούμενα και αν υπάρχουν σε αυτό.

Πηγή:
bethome

Προτάσεις Ημέρας

Αγώνας
Ώρα
Σημείο
Απόδοση
Βαρύτητα
Αποτέλεσμα
'Ωρα
Σημείο
Απόδοση
Βαρύτητα
Αποτέλεσμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.