Πρεμιέρα με ήττα για την Κ17

21:10 | 19/09/2020

​ Με ήττα άρχισε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα υποδομής Super League της σεζόν 2020-21 η Κ17 του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι πιτσιρικάδες του ΟΦΗ είχαν την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 1ο λεπτό με τον Σημαντηράκη να βγαίνει από αριστερά εντός περιοχής, να σουτάρει και την μπάλα να περνά παράλληλα της εστίας του Σινά.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Κουτσογούλα, ενώ στο 12’ ο Χωραϊτης μπλόκαρε το κοντινό πλασέ του Φλώκου.Στο 15’ ο Χατζηπαράσχος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.Στο 36ο λεπτό ο Σταυρόπουλος έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.Στο 53ο λεπτό ο Φλώκος με κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Χωραϊτη, για το 3-0.Στο 78’ η ομάδα μας μείωσε σε 3-1 με τον Θεοδωσουλάκη, έπειτα από ασίστ του Σωμαράκη, ενώ στο 86’ ο Γεωργίου νίκησε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ, για το τελικό 4-1.

Κ17 ΟΦΗ: Χωραϊτης, Αμανάκης (65’ Ζαχαριουδάκης), Γεωργαλής (75’ Μακράκης), Καρανδινός, Χότζα (70’ Φανουράκης), Φαϊτάκης, Θεοδωσουλάκης, Χατζηπαράσχος (65’ Κλάδος), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης (45’ Σαντοριναίος).

Ολυμπιακός: Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος (75’ Βλασσόπουλος), Χρήστου, Κουτσογούλας (70’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοίρας (75’ Γεωργίου), Πάνου (70’ Σταράκης), Φλώκος (53’ Αρσενίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.