Πρόκριση για τα φαβορί στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

18:55 | 20/09/2018

Με 5 συναρπαστικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε η δεύτερη δόση της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ωραίο θέαμα και πολλά γκολ (συνολικά 33) πρόσφεραν οι αναμετρήσεις στο πλαίσιο του δεύτερου σκέλους της Α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (19/09).

ΔΕΙΛΙΝΑ-ΡΟΥΒΑΣ 2-2 (4-5 πεν.)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μίχο στις αρχές του πρώτου μέρους, με τέρματα των Μανιαδάκη, Παπακώστα Δ. ο Ρούβας πήρε προβάδισμα με 2-1 αλλά ο Σφακιανάκης έστειλε το ματς στην παράταση, όπου τίποτα δεν άλλαξε (2-2). Εκεί, ο Ρούβας πέτυχε 5 τέρματα και πήρε τη νίκη από τα Δειλινά όπου πέτυχαν 4 γκολ από την άσπρη βούλα.

Ν. ΜΙΝΩΙΚΗΣ-ΔΙΑΣ 2-3

Με τέρματα των Κεγιαδάκη, Μαγάκη, Ντραγκότι, ο Δίας κέρδισε με 3-2 τους Ν. Μινωικής που μείωσαν με τους Σταυρουλάκη και Χρηστάκη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί αλλά η ποιότητα της ομάδας του Δία τους «λύγισε» φεύγοντας με τη νίκη από το γήπεδο της Μινωικής.

ΕΡΜΗΣ -ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 0-6

Τα τέρματα της ομάδας του Ανθεστίων σημείωσαν οι Κεφάκης (2), Γιαπετζάκης, Φωτόπουλος, Σταυρακάκης και Τσομπανάκης. Οι Θραψανιώτες είχαν εύκολο έργο στο Ατσαλένιο όπως αποδείχθηκε, με τους «πιτσιρικάδες» του Ερμή να δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ-ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ 1-8

Από δύο γκολ έβαλαν οι Ποντίκαλης, Νικολάου Χρ. και από ένα οι Ντάγκινης, Καραφωτιάς Τάκης, Τσαφαντάκης, Καλαμιώτης. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Κεφαλούκος. Η νεανική ομάδα του Ηροδότου δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράματα στο γήπεδο της Αλικαρνασσού καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί.

ΕΛΠΙΔΕΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. 6-3 παρ.

Ο Χριστοδουλάκη ο οποίος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα σημείωσε χατ τρικ στην παράταση, οι Ελπίδες πήραν τη νίκη στην παράταση επί του Ηρακλή Ν. (6-3). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-1 στην κανονική διάρκεια (Βιολάκης 2 και Γαλανός), αλλά οι Ελπίδες έμειναν «ζωντανές» με τα τέρματα των Αναγνωστόπουλου, Καραταράκη, Πατεράκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.