Πρόκριση μετά από 3 ώρες για Τζόκοβιτς

15:30 | 19/01/2023

Ο Σέρβος πρωταθλητής, επικράτησε με 3-1 σετ του Ενζό Κουακόντ (1-6, 7-6, 2-6, 0-6) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Australian Open σε ένα ματς με περιπετειώδη τρόπο, που κράτησε τρεις ώρες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης) ξεπέρασε το εμπόδιο του Ενζό Κουακόντ (Νο. 191 της παγκόσμιας κατάταξης) στον δεύτερο γύρο του Australian Open, επικρατώντας με 3-1 σετ (1-6, 7-6, 2-6, 0-6) και συνεχίζει στο Αυστραλιανό Grand Slam.

Το παιχνίδι διήρκησε τουλάχιστον τρεις ώρες, καθώς υπήρχαν δύο διακοπές λόγω τραυματισμού. Αρχικά ο Γάλλος τενίστας χτύπησε στον αστράγαλό του, ενώ στο δεύτερο σετ ο Τζόκοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό του μηρό και αποσύρθηκε για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια για να δέσει το σημείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει.

Ο Σέρβος τενίστας πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1, όμως στο δεύτερο ο Κουακόντ ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 στο tie break. Ο Τζόκοβιτς όμως ξύπνησε, έβγαλε κάποια δυνατά χτυπήματα και κέρδισε εύκολα τα δύο επόμενα σετ (2-6, 0-6) παίρνοντας και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.