Προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Ρεθυμνιακού

21:37 | 17/07/2020

Τα «δελφίνια» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Φώτη Ξενικάκη.

Ο νεαρός προπονητής θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Ρεθυμνιακού, αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον νεαρό, ταλαντούχο και φιλόδοξο προπονητή ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΦΩΤΙΟ. Ο ταλαντούχος κάτοχος του UEFA C διπλώματος νεαρός τεχνικός έχει γεννηθεί στις 3/11/1989 και έχει εργαστεί τα τελευταία 5 χρόνια ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της ΕΑΠ που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα των ΟΦ Αρμένων, Κεραυνού και ΑΟΝ Αστέρα και ΕΑΠ (Α’ ΕΠΣΡ), πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2018. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και με την πεποίθηση ότι με την θέληση και τους στόχους που έχει θέσει θα οργανώσει σωστά της Ακαδημίες του συλλόγου μας.

Παράλληλα εκτός από υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, θα αποτελέσει και μέλος του προπονητικού τιμ της αντρικής ομάδας μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.