«Πρώτα οι ανανεώσεις...»

10:24 | 20/05/2018

Δηλώσεις περί... μεταγραφών και ανανεώσεων έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στο περιθώριο του φιλικού φιλανθρωπικού χαρακτήρα ΟΦΗ - ΑΕΝ

ΟΦΗ και Αθλητική Ένωση Νεάπολης έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας πως οι αξίες αυτές είναι που πρέπει να πρωτεύουν στο ποδόσφαιρο…

Όπως τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο περιθώριο του φιλικού αγώνα: «Ο σχεδιασμός είναι σε καλό δρόμο και ίσως την επόμενη εβδομάδα, να έχουμε τελειώσει, με τους παίκτες που θέλουμε να ανανεώσουμε και είναι οι πρωταρχικοί μας στόχοι. Θεωρούμε ηθικό, πρώτα να τελειώσουμε με τους υπάρχοντες παίκτες και μετά να πάμε στις μεταγραφές. Υπάρχει χρόνος. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Αυτή η περίοδος είναι όμως και η πιο σημαντική για τη νέα σεζόν».

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη: «Oι παίκτες περιμένουν να τελειώσει το παιχνίδι με τη Σπάρτη να γίνει μια μικρή γιορτή, γιατί έτσι πρέπει να γίνει κατά την άποψη μου, όχι τρελά πράγματα, γιατί δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για κάτι που είναι δεδομένο, άσχετα αν έγινε μέσα από δύσκολες συνθήκες. Οι παίκτες περιμένουν να πάνε διακοπές.Για μένα όμως η δουλειά δεν τελειώνει εδώ. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα είναι δουλειά, να χτιστεί σωστά η ομάδα τη νέα σεζόν, γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες».

Aργυρόπουλος:«Έχουμε ένα παιχνίδι, να το δούμε σοβαρά όπως όλα τα παιχνίδια»

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη αναφέρθηκε και ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι «έχουμε ένα παιχνίδι, να το δούμε σοβαρά όπως όλα τα παιχνίδια. Είναι μια φιέστα. Ανυπομονούμε όλοι γιατί ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Επιστρέφουμε στην Σούπερ Λίγκ για να καθιερωθούμε. Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ. Ηρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο, δέθηκα με την ομάδα του ΟΦΗ και είμαι χαρούμενος που συνέβαλα σε αυτήν την προσπάθεια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.