«Πρώτη» χωρίς νέα πρόσωπα

ΟΦΗ

Επίσημη «πρώτη» σήμερα για τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ χωρίς νέα πρόσωπα, αλλά με μία... ντουζίνα απουσίες.

Με τον Νίκο Νιόπλια να επιστρέφει στις επάλξεις αφού ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά και όλους παρόντες, ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα την επίσημη «πρώτη» στο ΒΑΚ για τη νέα περίοδο.

Από την περασμένη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στη δράση μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές με καρδιολογικές, αιματολογικές εξετάσεις και τα καθιερωμένα εργομετρικά, ενώ από την Τετάρτη έχουν ριχτεί στις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο. Ένα προπονητικό κέντρο που είναι αλλαγμένο, αφού κορυφώνονται τα έργα στα νέα γήπεδα.

Αφού ξεπεράστηκαν οι ιώσεις και επανήλθαν όλοι υγιείς, έφτασε η ώρα για την επίσημη «πρώτη» και τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Μίας χρονιάς που είναι το ίδιο απαιτητική για τον ΟΦΗ που θα μπει στη μάχη με στόχο την είσοδό του στα πλέι οφ και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Θυμίζουμε πως σε κάτι περισσότερο από 10 ημέρες ο Ομιλος θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο και θα "μετακομίσει" στην Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το αξιοσημείωτο της σημερινής «πρώτης» είναι η απουσία μεταγραφικού αποκτήματος. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τα υποψήφια αποκτήματα και αυτές έχουν κορυφωθεί, ωστόσο μεταγραφή δεν έχει κάνει ακόμα οπότε νέο πρόσωπο στο ΒΑΚ δεν πρόκειται να εμφανιστεί.

Αντίθετα, οι απουσίες θα είναι αρκετές, αφού η Κρητική ομάδα προχώρησε σε ένα γερό ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Θυμίζουμε ότι έφυγαν και επίσημα οι Νοικοκυράκης, Βάτερμαν, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Καστάνιος, Λυμπεράκης, οι νεαροί Σμπώκος - Χαλκιαδάκης ενώ στην έξοδο βρίσκονται οι Γκαργκαλατζίδης - Φερέιρα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Συνολικά 10 παίκτες που μαζί με τους Φελίπε - Λάμπρου γίνονται 12!

Το μοναδικό πρόσωπο που θεωρείται νέο, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για επιστροφή είναι ο Κεσόγλου, ο οποίος συμφώνησε με τον ΟΦΗ για νέα συνεργασία.

Μία ντουζίνα αποχωρήσεις, λοιπόν, για τον Ομιλο που πλέον θα αρχίσει τις αφίξεις, με κάποιες από αυτές ίσως γίνουν πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία στα μέσα Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως, ο ΟΦΗ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «μεταγραφές»

ΟΦΗ και κόσμος πρέπει να γίνουν ένα!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.