Πρώτη και... τελευταία στην πρωτεύουσα!

18:05 | 14/03/2018

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Καλλιθέα το Σάββατο (3μ.μ) και αυτή θα είναι η πρώτη και... τελευταία επίσκεψη της κρητικής ομάδας στην Αθήνα για την φετινή περίοδο στην Football league

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και ότι πιο σύνηθες, η πρωτεύουσα μιας χώρας να μην έχει αρκετές ομάδες ''εκπρόσωπους'' σε ένα πρωτάθλημα, είτε Α' είτε Β' κατηγορίας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Αθήνα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια ''τροφοδοτούσε'' συνεχώς τις επαγγελματικές κατηγορίες. Όμως την φετινή σεζόν άλλαξαν τα δεδομένα.

Η άνοδος από την Γ' κατηγορία ομάδων από την περιφέρεια άφησαν μόλις συλλόγους της Αθήνας στην φετινή Football league. Την Καλλιθέα και τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου μας ''αποχαιρέτησε'' νωρίς και έτσι ο σύλλογος της Γρηγορίου Λαμπράκη έμεινε μόνη στην κατηγορία. Αυτή, είναι και η επόμενη αντίπαλος του ΟΦΗ (Σάββατο - 3μ.μ) και με δεδομένο ότι ο Όμιλος δεν αγωνίστηκε φέτος εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό, αυτή θα είναι η πρώτη και η τελευταία επίσκεψη του στην πρωτεύουσα, και η τελευταία.

Διαβάστε επίσης γιατί ο ΟΦΗ θα είναι ''διπλά'' κερδισμένος αν επικρατήσει την Κυριακή στην Καλλιθέα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.