Ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα ο Γιούχτας

15:18 | 07/11/2019

Την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Πανακρωτηριακό στις Αρχάνες (15.00)

Μια δύσκολη τετράδα αγώνων (ΠΟΑ, ΣΥΝΚΑ, Ηρόδοτος, Επισκοπή) πέρασε για τον Γιούχτα και από την προσεχή αγωνιστική στις Αρχάνες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ένα νέο δυνατό ξεκίνημα και να πάρουν τους βαθμούς που θα τους εδραιώσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. 

Το παραπάνω επεσήμανε ο Μηνάς Πίτσος, δίνοντας σύνθημα νίκης για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό (Κυριακή 10/11, ώρα 15:00, Μαρκομιχελάκειο Αρχανών)

«Είχαμε μια δύσκολη σειρά αγώνων την οποία αφήνουμε πίσω μας. Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια και έγιναν δυσκολότερα λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζαμε. Με εξαίρεση το ματς με την Επισκοπή, στα υπόλοιπα θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετική διαχείριση και αξίζαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα θέλουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, να κάνουμε μια νέα αρχή, καθώς έρχονται παιχνίδια που μπορούμε να έχουμε μια σημαντική συγκομιδή βαθμών. Απέναντι στον Πανακρωτηριακό, για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας. Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα όμως θεωρώ ότι στην έδρα μας και εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε εμείς το πάνω χέρι».

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, εκτός θα είναι οι Σταθόγλου και Φραγκουλάκης ενώ ο Μηνάς Πίτσος δεν θα ρισκάρει με τον συμμετοχή του Σφυρογιαννάκη. Αντίθετα, οι Τζανής και Μπαλντοβαλίεφ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.