Ψάχνουν την πρώτη νίκη τα Χανιά

12:26 | 03/02/2021

Χανιά και Δόξα Δράμας (15:00 ERT Sports) τίθενται σήμερα αντιμέτωποι, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στα Χανιά και την Δόξα Δράμας (15:00) πέφτει σήμερα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του ότι η Δόξα Δράμας, δεν είχε εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες, αλλά και στο πρώτο εντός έδρας τρίποντο της για φέτος. Στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού συμπεριλήφθηκε ο Ρέντζας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Γρομητσάρης.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη, το οποίο προέρχεται από τις δύο σερί ήττες από Τρίκαλα και Διαγόρα αναζητά τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Εκτός πλάνων του κόουτς των «μαυραετών» έχει τεθεί ο Κόντος, αλλά και ο τραυματίας Νιμπά. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Βάντερσον και Νασιμέντο με την ομάδα της Δράμας να βρίσκεται σε αναμονή των διεθνών πιστοποιητικών τους, προκειμένου να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.