Ράλλης: «Η ομάδα αδικήθηκε σε όλες τις φάσεις»

20:28 | 17/12/2018

Ο Βασίλης Ράλλης τόνισε πως όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις κόντρα σε Μελίσσια δόθηκαν σε βάρος του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» υποστήριξε ότι η ομάδα του αδικήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο πρόσθεσε πως το συγκρότημα του δεν ήταν καλό και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο.  

Αναλυτικά είπε: «Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ελπίζαμε να μην ήττα στην έδρα μας. Είναι μια ήττα που δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπωσδήποτε. Γίνανε, πάρα πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες είναι αμφισβητούμενες, να το πούμε έτσι.

Όχι σφύριγμα διαιτητή ή κάποιο φάουλ. Αναφέρομαι σε καθαρές φάσεις του χρονομέτρου, στις οποίες η ομάδα αδικήθηκε σε όλες τις φάσεις. Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη. Κάναμε ένα κακό αμυντικά παιχνίδι. Πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Και στην ήττα, πρέπει να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι και να κοιτάζεις μπροστά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Δεν ήμασταν καλοί.

Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο. Πάμε για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, για να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Κρίθηκαν πολλά στο παιχνίδι, στη λήξη των 24 δευτερολέπτων στην επίθεση τη δική μας. Ένα καθαρό καλάθι δεν μέτρησε. Και στην επίθεση της αντίπαλης ομάδας, όπου είχε λήξει ο χρόνος με τη μπάλα στα χέρια τους, δεχθήκαμε αντιαθλητικό φάουλ και μετά τρίποντο.

Είναι πολύ σημαντικές οι λεπτομέρειες αυτές στο παιχνίδι. Δεν είναι διαιτητικό σφύριγμα. Είναι καθαρά, θέμα κατοχής μπάλας, σε καθοριστικό σημείο. Η ομάδα μας είναι στο +3 και ψάχνει να τελειώσει το ματς. Έχουμε κάνει μια ένσταση, θα δούμε τι εξέλιξη θα υπάρξει».

Ακόμη, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «πήγαμε σε κλειστό ροτέισον. Είναι από τα λίγα παιχνίδια, που το έχουμε κάνει αυτό. Νομίζω δεν μας ταίριαζε ο αντίπαλος για να κάνουμε άλλα σχήματα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.