Ο Βασίλης Ράλλης τονίζει πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι πάντα επικίνδυνη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στο ματς της Κυριακής (13/01, 17.00) με τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης τόνισε πως το συγκρότημα του πρέπει να παρουσιαστεί πολύ προσεκτικό, όχι μόνο επειδή ο αντίπαλος είναι αρκετά καλός, αλλά και γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τις διακοπές των γιορτών και πάντα τέτοιου είδους αναμετρήσεις έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής είπε: «Είναι μια επανεκκίνηση για όλους μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που θα παρουσιάσουμε αν και αυτό είναι ένας παράγοντας που δεν ισχύει μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι προπονηθήκαμε καλά και πιστεύω πως μας έγιναν μάθημα οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων.

Πιστεύω ότι αυτές οι εμφανίσεις μας έκαναν καλό γιατί πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μπάσκετ όχι μόνο κάτω από θετική ψυχολογία αλλά και από αρνητική. Ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια και από φαβορί για υποβιβασμό, έχει μετατραπεί σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έχει κάνει νίκες απέναντι σε ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πάντα κρύβει παγίδες μια επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.