Ραντεβού στην Κριτσά...

10:46 | 24/03/2018

Στο Δήμου Αγ. Νικολάου, την Κυριακή 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το 6ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου ανδρών και γυναικών που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία και υποστήριξη του ΠΑΟΔΑΝ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου) Αγ. Νικολάου.

Οι αποστάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι 16χλμ και για τις δύο κατηγορίες (ανδρών, γυναικών) και η εκκίνηση θα δοθεί 10:00 από την κεντρική πλατεία του χωριού Κριτσά.  

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπορούν να αγωνιστούν αθλητές – αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία – Μέλη του ΣΕΓΑΣ , σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική απόφαση (Περί εγγραφής αθλητών-αθλητριών) και τους έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ αθλητικής ιδιότητας.

Στους αθλητές – αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου ΔΕΝ αφαιρείται ένα ατομικό αγώνισμα από το σύνολο των αγωνισμάτων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ αντίστοιχα για το 2018.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αποκλειστικά και μόνο με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr ενώ μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.   

Πηγή:
segas.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.