Ρεπό μετά την ταλαιπωρία

16:40 | 18/03/2018

Η αεροπορική... ταλαιπωρία ''ανάγκασε'' τον Νίκο Παπαδόπουλο να δώσει ρεπό την Κυριακή στους παίκτες - την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση ενόψει Εργοτέλη

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του ΟΦΗ, λόγω των ισχυρών ανέμων, δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οι πτήσεις ματαιώθηκαν και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, όπως αναφέρει το ofi1925.

Επίσης, ιατρικό επιτελείο θα αξιολογήσει την κατάσταση των Κοιλιάρα και Κουτσιανικούλη. Ο δεύτερος ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Απών από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι ο τραυματίας Παπαστεριανός, ενώ το ιατρικό τιμ θα αξιολογήσει την κατάσταση των Βουό και Μαχαίρα, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκαν στο Ελ Πάσο.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, ο Μανόλης Μπολάκης και η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει μέχρι την Τρίτη σε ποιο από τα επόμενα 4 παιχνίδια, θα δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.