Ο τραυματισμός του Φερέιρα δεν αλλάζει τα δεδομένα

ΟΦΗ

Το πλήγμα με Φερέιρα, η ατάκα του Σίμου και η αγορά των ελεύθερων παικτών

Ο Όμιλος δεν κατάφερε να κλείσει το deal με τον στόπερ, που ανήκει σε ισπανικό σύλλογο και έτσι μέχρι τώρα τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, μετά το χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι», είναι οι Ζοάο Βίκτορ και Νίκος Βαφέας.

Η αλήθεια είναι πως οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό, όμως την τελευταία στιγμή οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο». Στην ομάδα του Ηρακλείου, έτσι, έχουν διαθέσιμη πλέον για μερικές ακόμη ημέρες μονάχα την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Μια αγορά «πλούσια», αν μη τι άλλο, η οποία, πάντως, θέλει ψάξιμο… Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου επιθυμεί πάντα να κάνει προσθήκες ουσίας και ποιότητας, κάτι που σημαίνει πως στον ΟΦΗ ρίχνουν μια ματιά στις επιλογές που έχουν.

Αν προκύψει κάτι πολύ καλό, τότε θα δρομολογηθούν εξελίξεις, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο από το συγκεκριμένη αγορά να βρεθεί στόχος που θα κάνει το «κλικ» και θα καλύπτει όλα τα «θέλω» του Ομίλου. Εξάλλου, αν σταθούμε στην ατάκα του Σίμου μετά το ματς με την ΑΕΛ "η ομάδα μένει ως έχει", τότε ο ΟΦΗ τελείωσε με τις μεταγραφές για τώρα.

Από’ κει και πέρα, επειδή αποτελεί μια εύλογη απορία, οι «ασπρόμαυροι» τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν θέσει ζήτημα απόκτησης ποδοσφαιριστή, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς κόντρα στην Λάρισα (01/02) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, και ο Σίμος έχει πια μία λιγότερη επιλογή επιθετικά για το σύνολο του. Ανάμεσα στους προτεινόμενους παίκτες υπήρχαν και εξτρέμ και μάλιστα χωρίς ομάδα.

Προς το παρόν, όμως, δεν έχει εκφραστεί αυτή η διάθεση. Να πάει, δηλαδή, ο ΟΦΗ για μεσοεπιθετικό, που ουσιαστικά θ’ αντικαταστήσει τον λατινοαμερικανό.

Και εδώ, βέβαια, ισχύει πως σε περίπτωση που εντοπιστεί winger, που θεωρηθεί… ελκυστικός, τότε στον ΟΦΗ δε θα πουν «όχι». Αυτό, μάλιστα, αφορά σε ποδοσφαιριστή και για οποιαδήποτε άλλη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε για το «μπαμ» από την Ισπανία ο ΟΦΗ

Η «μάχη» των πλέι οφ: Οι δύο «τελικοί» του ΟΦΗ

Χωρίς Τσιλιανίδη στην Τούμπα

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Σεμέντο για τον Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.