Ρισβάνης στο Capitano.gr: «Είναι ωραίο να παίζεις στο Γεντί Κουλέ»

09:01 | 01/02/2019

Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στο Capitano.gr για το πως έζησε τον αγώνα του Ατρόμητου στο Γεντί Κουλέ, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Υπάρχει κάτι που συνδέει τον Σπύρο Ρισβάνη με τον ΟΦΗ. Ο Γιάννης Σαμαράς. Ο αμυντικός του Ατρόμητου έχει ζήσει τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της κρητικής ομάδας στην κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό και έχει μόνο καλά λόγια να πει.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός μίλησε στο Capitano.gr, μετά το ισόπαλο ματς στο Γεντί Κουλέ και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την έδρα του ΟΦΗ, ενώ στάθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον κρητικό σύλλογο στα διοικητικά και τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και ιστορική. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Εχει αξιόλογους ανθρώπους όπως τον κύριο Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ. Εύχομαι πραγματικά να πετύχει τους στόχους της γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρισβάνης και πρόσθεσε αναφορικά με το Γεντί Κουλέ:

«Είναι ωραίο γήπεδο, ποδοσφαιρικό. «Καυτό», αλλά σε φίλαθλα πλαίσια. Είναι ωραίο να παίζεις εδώ και γενικά είναι θετικό να βλέπεις αυτή την ατμόσφαιρα χωρίς να γίνονται επεισόδια».

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πήραμε το βαθμό που είναι σημαντικός για εμάς γιατί στα τελευταία παιχνίδια είχαμε αρνητικά αποτελέσματα και δεν ήμασταν τόσο καλοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαγεμένος με το Γεντί Κουλέ ο Κάναντι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.