Ρονάλντο - Coca cola: Τότε την διαφήμιζε, τώρα την απαξιώνει!

SMS
12:17 | 16/06/2021

Την Coca-Cola με νερό αντικατέστησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κίνηση που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί ακόμα και μαύρη τρύπα στο χρηματιστήριο, ωστόσο υπήρχαν εποχές που ο Πορτογάλος άσος διαφήμιζε το εν λόγω αναψυκτικό.

Να αντικαταστήσει τα δύο μπουκάλια Coca –Cola που είδε μπροστά του με ένα μπουκάλι νερό αποφάσισε στην συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία για την 1η αγωνιστική του Euro o Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος είναι ένας από τους ανθρώπους, που σιχαίνεται τα αναψυκτικά με ζάχαρη, κάτι το οποίο έχει φροντίσει να δηλώσει και στο παρελθόν, ειδικά όταν βλέπει τον γιο του να πίνει το συγκεκριμένο αναψυκτικό. Αυτός ήταν και ο λόγος, που ο CR7 προέβη στην κίνηση αυτή, η οποία πέρα από τα απίστευτα σχόλια που προκάλεσε έφτασε στο σημείο, η μετοχή της εταιρίας να υποστεί μεγάλη ζημιά.

Συγκεκριμένα, το 2006 όταν ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαφήμιζε το εν λόγω προϊόν, και τώρα το απαξιώνει. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, από τότε ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει σε διαφήμιση κάποιου άλλου αναψυκτικού ή αλκοολούχου ποτού, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο δεν ταιριάζει με τον δικό του τρόπο ζωής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.