Σβήνει τα γκράφιτι από τα μνημεία της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ

18:42 | 11/06/2019

Ο «δικέφαλος» με δικά του έξοδα και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης θα σβήσει όλα τα γκράφιτι στα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Αυτό αποκάλυψε στο Facebook ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Άκης Λαζάρου,  και η προσπάθεια θα γίνει μέσω του προγράμματος «PAOK Action».

Αναλυτικά η ανάρτηση του «PAOK Action»: «Είναι λυπηρό και σαφώς όλοι μας πρέπει να δείχνουμε το μέγιστο σεβασμό στα πολύτιμα και ιστορικά μνημεία μας, στην κληρονομιά μας!

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό στενή συνεργασία και επικοινωνία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πολής Θεσσαλονίκης και τον κ. Σκιαδαρέση με τον οποίο θα σχεδιάσουμε το επόμενο διάστημα ένα νέο πλάνο για την καταπολέμηση του φαινομένου των γκράφιτι επάνω στα ιστορικά μνημεία μας.

 Απώτερος στόχος μας είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους οπαδούς όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και όλων των άλλων ομάδων ώστε να μην προβαίνουν σε παρόμοιες ενέργειες οι οποίες δεν τιμούν κανέναν.

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει να καθαρίσει τα συγκεκριμένα γκράφιτι με δικό της κόστος και συνεργείο τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων.

 Ευελπιστούμε πως το συγκεκριμένο φαινόμενο θα εξαλειφθεί όχι μόνο με την «εκπαίδευση» αλλά και με την αυξημένη αστυνόμευση και προστασία.

 Σας ευχαριστούμε πολύ.

 Με εκτίμηση,

 PAOK Action».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.