Σχέδιο ολοκλήρωσης στις 12 Οκτωβρίου

08:49 | 03/06/2020

​Το ΝΒΑ στοχεύει την 12η Οκτωβρίου, ως την τελευταία δυνατή ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20, η οποία βρίσκεται σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανέφερε το ESPN.

Αναφορά, η οποία βασίστηκε σε ανώνυμες πηγές, οι οποίες υπογραμμίζουν ότι ένα χρονοδιάγραμμα που συζητήθηκε με τις ομάδες, ανέδειξε την συγκεκριμένη ημερομηνία, ως την τελευταία των επτά -πιθανών-τελικών, πρόταση που θα τεθεί σε ψηφοφορία αύριο από το διοικητικό συμβούλιο του πρωταθλήματος.Οι τελικοί του ΝΒΑ συνήθως ολοκληρώνονται γύρω στα μέσα Ιουνίου.
Τόσο το ΝΒΑ όσο και η ένωση παικτών βρίσκονται σε συζητήσεις σχετικά με τη μορφή επιστροφής στο παιχνίδι.

Το NBA ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής που ανέστειλε τη σεζόν του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μετά το κρούσμα του Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ, στις 11 Μαρτίου.Τον περασμένο μήνα, το NBA δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την The Walt Disney Company για επανεκκίνηση της σεζόν στο Disney World στη Φλόριντα στα τέλη Ιουλίου.Το σχέδιο προβλέπει παιχνίδια να γίνονται στο ESPN Wide World of Sports Complex, το οποίο βρίσκεται μέσα στο θέρετρο του Ορλάντο και διαθέτει ξενοδοχεία και τρία γήπεδα, επιτρέποντας στο πρωτάθλημα να περιορίσει την εξωτερική έκθεση.Επίσης ένα μοντέλο play-offs 22 ομάδων είναι μέρος μιας πρότασης που αναμένεται να παρουσιαστεί από τον επίτροπο Άνταμ Σμιθ αύριο. Να σημειωθεί ότι το NBA ξεκινάει συνήθως νέα σεζόν στα τέλη Οκτωβρίου. Η σεζόν 2019-20 ξεκίνησε στις 22 Οκτωβρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.