Σε «βαρύ» κλίμα η συνέντευξη Τύπου του ημιτελικού

19:24 | 10/04/2018

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε… βαρύ κλίμα η συνέντευξη Τύπου του ημιτελικού της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ με τις Κυκλάδες, λόγω του ξαφνικού χαμού της μητέρας του προπονητή του αντιπάλου της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργου Μοστράτου.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο αρχηγός των Κυκλάδων, Γιάννης Μαργαρίτης, δεν κατάφερε στις δηλώσεις του να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Οι εκπρόσωποι του Ηρακλείου, τώρα, τόνισαν πως το βασικό ζητούμενο είναι να χαρούν τα παιδιά το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος των Μικτών της ΕΠΣΗ, Βαγγέλης Παπαγγελής, υποστήριξε: «Συλλυπητήρια στον κόουτς των Κυκλάδων για το χαμό της μητέρας του. Όσον αφορά στο τουρνουά, είναι σχεδόν ισάξιες ομάδες και φαβορί στη διοργάνωση δεν υπάρχουν. Τα παιδιά είναι φίλοι. Εύχομαι να γίνουν όμορφα παιχνίδια και τα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο. Ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος».

Ο τεχνικός της ομάδας των Νέων, Γιάννης Χατζησεβαστός, δήλωσε: «Συλλυπητήρια στον Γιώργο. Μπράβο του που έχει το θάρρος και βρίσκεται σ’ αυτή τη συνέντευξη. Νομίζω ότι το Final Four είναι μια πολύ οργανωμένη διοργάνωση, στην οποία έχουν περάσει οι τέσσερις καλύτερες ομάδες. Πρέπει να στείλουμε από’ δω το μήνυμα πως πρέπει να εμπιστευτούν όλοι τα παιδιά και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο».

Ο ποδοσφαιριστής του ηρακλειώτικου συγκροτήματος, Μάνος Παπαδάκης, είπε:«Συλλυπητήρια στον κόουτς. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες. Να το ευχαριστηθούμε όλοι και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.