Σε διπλό… μέτωπο ο Ηρόδοτος

19:42 | 17/05/2018

Στο προσκήνιο για τον Ηρόδοτο βρίσκονται η απολογία της Παρασκευής (18/05) στην ΕΠΟ και ο αγώνας της Κυριακής (20/05) με τον Εθνικό.

Στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού οι… μηχανές δουλεύουν στο φουλ, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Χρονολογικά, εξάλλου, προηγείται το δικαστικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί αύριο στις 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στην Αμαλιάδα και είχαν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή του ματς κόντρα στον Αστέρα.

Το «παρών» από πλευράς «κυανόλευκων» θα δώσουν οι Παπαματθαιάκης και Ξυδάκης, που έχουν, εξάλλου, κληθεί, ο Κασαπάκης, ο οποίος ως αρχηγός έδωσε κατάθεση στο διαιτητή κ. Τάση, αλλά και το μέλος του Δ.Σ., κ. Ψιμόπουλος. Οι πρωταθλητές του 8ου ομίλου είναι σίγουροι πως θα λάμψει η αλήθεια οι Πελοποννήσιοι δε θ’ αποφύγουν την τιμωρία.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, τώρα, η προετοιμασία για τη συνάντηση με τον Εθνικό έχει μπει στην τελική της ευθεία.  Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, γεγονός που του επιτρέπει να δουλέψει με τον καλύτερο τρόπο. Το ζητούμενο είναι η νίκη, ώστε η ομάδα του προσφυγικού προαστίου να «αγκαλιάσει» ουσιαστικά την άνοδο.

Ευχαριστεί Αστυνομία και διαιτητικό τρίο 

Στο μεταξύ, ο Ηρόδοτος εξέδωσε δύο ανακοινώσεις. Ευχαριστεί την Αστυνομία Ήλιδας, που προστάτεψε την αποστολή, αλλά και το διαιτητικό τρίο των κ. Τάση, Καραλή και Κόλλια, που διετέλεσαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, άριστα τα καθήκοντα τους. 

Η ανακοίνωση για την Αστυνομία: «Την Κυριακή, όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη, όταν στον «ποδοσφαιρικό αγώνα» στο γήπεδο της Αμαλιάδας, μεταξύ του Αστέρα Αμαλιάδας και του Ηροδότου, είδε να εισβάλλουν «φίλαθλοι» στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλούν επεισόδια προς τον προπονητή και τους παίκτες μας.

Το σωματείο μας θα ήθελε να να συγχαρεί την Αστυνομία Ήλιδας όπου παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στην αποστολή της ομάδας μας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας κ. Στεφανόπουλο Κωνσταντίνο και τον γενικό διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, κ. Παπασωτηρίου Σωτήρη για την σωστή αντιμετώπιση της σοβαρής κατάστασης, όπου ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στο έργο τους».

Η ανακοίνωση για τους διαιτητές: «Για μία ακόμη φορά παρακολουθούμε το φαινόμενο της αθλητικής βίας –που τείνει να γίνει αποκλειστικά «ελληνικό προστατευόμενο προϊόν» και να αποτελεί δυστυχώς αναπόσπαστο κομμάτι της ζοφερής ελληνικής πραγματικότητας. Αυτό ζήσαμε και στο αμφιλεγόμενο παιχνίδι στην Αμαλιάδα. 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αστέρα Αμαλιάδας, Τάση Γεώργιο και τους επόπτες, Καραλή Ελευθέριο και Κόλλια Αθανάσιο, συνδέσμου Ηπείρου όπου παρόλο την κρισιμότητα του αγώνα διετέλεσαν άριστα τα καθήκοντά τους». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.