Σε κανονικούς ρυθμούς οι ακαδημίες ΟΦΗ και Εργοτελη

14:07 | 02/06/2020

Σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει πλέον η Ακαδημία ποδοσφαίρου Εργοτέλη, καθώς από σήμερα (Τρίτη 2 Ιουνίου) ξεκινούν προπονήσεις και τα τμήματα ηλικίας κάτω των 13 ετών - την Τετάρτη η έναρξη της ακαδημίας του ΟΦΗ

Έπειτα από την την Υπουργική απόφαση και συγκεκριμένα του Άρθρου 16, η οποία αναφέρεται στους «Κανόνες λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων» δίνεται η άδεια για άθληση χωρίς όρια ηλικίας, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφουν στις προπονήσεις και οι αθλητές κάτω των 13 ετών, καθώς οι μεγαλύτεροι έχουν ήδη ξεκινήσει συμπληρώνοντας δύο εβδομάδες δράσης.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων των τμημάτων κάτω των 13 ετών της κρητικής ομάδας θα είναι το ίδιο με αυτό που ακολουθούσαν οι αθλητές πριν την αναστολή της αγωνιστικής δράσης. Παράλληλα με την έναρξη των προπονήσεων στην ακαδημία του Εργοτέλη, θα γίνει ενημέρωση από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας προς τους αθλητές και τους γονείς τους, για τον τρόπο λειτουργίας μετά την επανέναρξη των προπονήσεων.

Προκειμένου να τηρηθούν κατά γράμμα όλοι οι κανονισμοί, οι αθλητές παρακαλούνται να προσέρχονται στο Μαρτινέγκο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

main_95d13-proponisi6.jpg#asset:206486


Tην Τετάρτη η επιστροφή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Eπιστρέφει στο γήπεδο απο την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Η επανέναρξη των προπονήσεων θα γίνει με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ανακοινώθηκαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με γνώμονα την προστασία της υγείας των μικρών μας αθλητών! Οι γονείς θα έχουν λεπτομερή ενημέρωση μέσω e-mail που θα τους αποσταλεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.