Σιγουριά για την εξάδα

15:11 | 09/04/2021

Τι δήλωσαν Σαρρής και Μεϊντάνης.

Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΟΦΙ (11/04) και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Ηρακλείου, Τάσος Μεϊντάνης και ο εκ των αρχηγών, Γιώργος Σαρρής μίλησαν για το παιχνίδι με τους Λασιθιώτες, ενώ εξέφρασαν την πίστη τους πως το σύνολο του Ταουσιάνη θα μπει στα πλέι οφ.

Ο Τάσος Μεϊντάνης αναλυτικά ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που έχουμε δείξει στα περισσότερα παιχνίδια όπως κάναμε και σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα με το Διαγόρα. Θα παίξουμε για τη νίκη, απέναντι σε ένα δυναμικό αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάζεται βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια καθώς κάνει και αυτός τρομερή προσπάθεια ώστε να επιβιώσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τους τρείς βαθμούς».

Για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, τόνισε: «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι η διαχείριση μέσα από τα αποτελέσματα είναι αρκετά δύσκολη, όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να κρατάμε ψηλά το ηθικό και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι ο στόχος θα επιτευχθεί στο τέλος και θα είμαστε μέσα στην εξάδα».

Απ' την μεριά του ο Γιώργος Σαρρής σχολίασε: «Εδώ που έχουμε φτάσει μετράνε οι τρείς βαθμοί. Καλύτερα να τους παίρνεις και να μην παίζεις τόσο καλά. Στη Ρόδο είχαμε πει με τα παιδιά ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε».

Για το επερχόμενο παιχνίδι, ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου και να είσαι καλά. Όλα τα παιχνίδια, είναι ντέρμπι, είναι τελικοί, είτε είσαι στην αρχή της χρονιάς, είτε στο τέλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, παραμένουμε ζωντανοί και πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.