Σίγουρος ο Παπαδόπουλος, ευχαριστημένος ο Παπαβασιλείου

08:20 | 19/08/2018

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ανησύχησε για τη μέτρια εικόνα του ΟΦΗ, ενώ ο Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του Εργοτέλη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων εμφανίστηκαν σίγουροι για τα συγκροτήματά τους, μετά το τέλος του μεταξύ τους φιλικού. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε την πίστη του πως το σύνολο του θα είναι πανέτοιμο κόντρα στον Πανιώνιο.

Είπε αναλυτικά: «Στο τελευταίο μας φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα έλεγα ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε καλή εικόνα. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, που είχαμε αρκετά προβλήματα.

Εκτός από το τελευταίο 25λεπτο, που θα έλεγα ότι ανεβάσαμε λίγο το ρυθμό μας, είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, κατοχή της μπάλας και μας άρεζε αυτό που είδαμε. Σίγουρα κάποιους τους ανησύχησε αυτό που είδαν, αλλά επειδή εγώ ξέρω την ομάδα, ξέρω τι έχει κάνει σε όλα τα φιλικά, ίσως ήταν και κάτι που ήθελα να γίνει!

Δεν με προβληματίζει καθ’ όλου! Μπορεί να προβληματίζει τον κόσμο και εσάς, αλλά εμένα καθ’ όλου! Η ομάδα θα είναι έτοιμη, για την πρώτη αγωνιστική. Και έχω κατασταλάξει ποιοι θα αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το αν γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Το ρόστερ έχει κλείσει. Ψάχναμε ένα παίκτη για βάθος στους στόπερ. Η ομάδα είναι καλή. Στο φιλικό δεν πήγαμε τόσο καλά, αλλά μπορεί και εγώ να φόρτωσα τους παίκτες όλη την εβδομάδα στην προπόνηση και να είχαμε αυτήν την εικόνα, την οποία και περίμενα. Δεν με προβληματίζει καθ’ όλου όμως».

«Ενθαρρυντικό τεστ»

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έμεινε για άλλη μια φορά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και πρόσθεσε πως ο Εργοτέλης δούλεψε αρκετά καλά τακτικά και αμυντικά.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε μια ανώτερη κατηγορία και θέλαμε να δούμε πως είμαστε και πως μπορούμε να σταθούμε εμείς σαν ομάδα.

Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό τεστ για την ομάδα παρότι είμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας που έχει πολύ κούραση. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εμάς. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, που όμως δεν τελειώσαμε σωστά. Από εκεί και πέρα όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά τακτικά και αμυντικά γιατί αυτό ήταν ένα θέμα για εμάς. Οι παίχτες μου ανταποκρίνονται και πιστεύουν κάθε μέρα σε αυτό που πάμε να κάνουμε.

Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΗ και στον Νίκο τον Παπαδόπουλο μια καλή σεζόν και η ομάδα να μείνει σε αυτή τη κατηγορία γιατί είναι ομάδα SuperLeague. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε άλλες τέσσερις εβδομάδες να δουλέψουμε ώστε να μπούμε στο πρωτάθλημα με αυτοπεποίθηση και να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Όσων αφορά τις προσθήκες που θέλει να κάνει ακόμη η ομάδα, ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε: «Αν μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά που θέλουμε θα κάνουμε κάποιες κινήσεις αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνει αυτό. Έχουμε νέα παιδιά που φαίνονται ότι ανταποκρίνονται».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.