Σκληρή ανακοίνωση Αλμυρού κατά Ταβλαδωράκη!

15:09 | 19/08/2018

Η διοίκηση του Αλμυρού αντέδρασε για πρώτη φορά έπειτα από το ξαφνικό ''διαζύγιο'' με τον Κώστα Ταβλαδωράκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νεάπολη

Παρ ότι ο Κώστας Ταβλαδωράκης είχε συμφωνήσει και ανακοινωθεί από την ομάδα του Αλμυρού, τελικά ο ίδιος αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια της Νεάπολης τη νέα σεζόν. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση του Αλμυρού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους λόγους του ξαφνικού διαζυγίου...

Αναλυτικά:

''Θέλουμε να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και κατ' επέκταση σε όλο το κόσμο του ηρακλειωτικου ποδοσφαίρου ότι η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κωστα Ταβλαδωράκη να αγωνιστεί φέτος στην ομάδα μας ακυρώθηκε λόγο υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή. 

Για την ιστορία ο ποδοσφαιριστης ενώ τα είχε βρει σε όλα με το σύλλογο εδώ και ένα μήνα και είχε ανακοινωθεί από την ομάδα μας σε όλα τα αθλητικά μμε και είχε λάβει και ένα μέρος από την οικονομική συμφωνία, μας ενημέρωσε τρεις ημέρες πριν την πρώτη μέρα της προετοιμασιας μας οτι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί τελικώς καθ' οτι ήρθε σε συμφωνία και με άλλη ομάδα ζητώντας την κατανόηση μας .
Εμείς από τη πλευρά μας δεν έχουμε πάρα να του ευχηθούμε καλή τύχη σε οποία ομάδα επιλέξει εν τελεί να αγωνιστεί εκτός από τη δική μας καθ' οτι η μεταγραφική περίοδος είναι μέχρι τις 31 Σεπτεμβρίου και έχει καιρό να δώσει το λόγο του και να τον πάρει πίσω ξανά από όσες ομάδες επιθυμεί . . . . . .

ΥΓ : για όσους κάνουν κάποιο σχόλιο έστω και νοητά όσον αναφορά στο γιατί ο σύλλογος πρώτιστος δεν πήρε το " δελτίο μεταβολών " θα απαντήσω ότι πιστέψαμε στα περυσινά λεγόμενα του ίδιου του ποδοσφαιριστή φερόμενος κατά άλλου σωματείου που έλεγαν.... """Εγώ στη ζωή μου όταν δίνω τα χέρια και κάνω μια συμφωνία έχω μάθει να την σέβομαι και να την τιμάω. 

Ο λόγος που "ματαιώθηκε" η μεταγραφή σίγουρα δεν ήταν οικονομικός εκτός και αν κατά την διάρκεια της νύχτας άλλαξαν τόσο πολύ τα οικονομικά δεδομένα!
Το πιο αστείο ήταν ότι το έμαθα από τα ΜΜΕ και από φίλους πριν με πάρουν να μου το ανακοινώσουν από την διοίκηση και αυτό σίγουρα δεν τιμάει κανέναν εκεί .
Όπως και να έχει ίσως ήταν καλύτερα γιατί στη ζωή μου δεν κρύφτηκα πότε και δεν υπάρχει κάνεις να μου προσάψει τίποτα έχοντας λογικά επιχειρήματα! ""
Και όπως λέει κύριε Ταβλαδωρακη ο σοφός λαός μεγάλη μπουκιά φαε μεγάλο λόγο μη πεις .... πόσο μάλλον όταν ο λόγος είναι της " τιμής σου".....

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.