Σκύβαλος: «Ο ΠΟΑ δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία»

19:18 | 11/11/2018

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Μανώλης Σκύβαλος, έκανε δηλώσεις σχετικά με την διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Επισκοπή.

Με αφορμή την αναφορά του προπονητή της Επισκοπής στην διαιτησία του αγώνα, ο Σκύβαλος ξεκαθάρισε πως ούτε ο ίδιος αλλά ούτε το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας δεν θα ασχοληθούν με την διαιτησία. 

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον βαθμό της ισοπαλίας που κατάφεραν να πάρουν και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα της Επισκοπής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επειδή αναφέρθηκε ο αντίπαλος προπονητής σε αυτό το θέμα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως εγώ και συνολικά το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του ΠΟΑ δεν θα ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, παίξαμε με μία ποιοτική ομάδα, ξέραμε πως θα την αντιμετωπίσουμε κι αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στο πλάνο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας που πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Και αυτός ο βαθμός αποκτά μεγαλύτερη αξία. Καλή συνέχεια στην Επισκοπή και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τους στόχους της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.